Securizarea depozitului magazinului cu o incuietoare cu cod

Securizarea depozitului unui magazin este esentiala pentru a preveni intruziunile si a combate furturile. Instalarea unei broaste aplicate cu maner si cod mecanic sau electronic permite controlul accesului intr-o maniera simpla pe durata intregii zile. In plus, incuiera cu cilindru de securitate, ca element complementar, asigura un nivel inalt de securitate in timpul noptii. Explicatii.

Broasca aplicata cu cod mecanic – despre ce este vorba?

Broasca aplicata cu cod este un ansamblu format dintr-o broasca aplicata cu maner si un mecanism de deschidere prin cod mecanic sau electronic. Pentru ca sistemul de protectie sa ofere un nivel inalt de securitate trebuie sa combinam doua elemente:

  • Inchiderea usii cu ajutorul manerului cu cod, care actiuneaza tija cu jumatate de tura si care este usor de folosit in timpul programului de lucru
  • Blocarea cu cilindru de inalta sau foarte inalta securitate, care va permite sa securizati depozitul magazinului in afara orelor de lucru.

    In timpul orelor de lucru, cilindrul este deblocat, iar manerul cu cod mecanic sau electronic asigura inchiderea usii, interzicand intrarea oricarei persoane care nu are mijlocul potrivit de deschidere. Sistemul se activeaza imediat ce usa este inchisa si permite securizarea eficienta a depozitului magazinului.
    In cazul unei broaste aplicate cu cod mecanic, trebuie apoi sa compuneti combinatia de cifre si/sau litere pentru a deschide usa. In cazul unei broaste aplicate cu cod electronic, trebuie sa compuneti codul sau sa utilizati unul dintre mijloacele de deschidere specifice acestui tip de echipament: card magnetic, amprenta digitala, aplicatie mobila, etc.

Cele doua tipuri de broaste aplicate cu cod

Exista doua tipuri de broaste cu cod pentru usa de acces. Acestea sunt broasca cu cod mecanic, care este un sistem foarte simplu, si broasca cu cod electronic, care este un sistem conectat de inalta tehnologie.

Broasca aplicata cu cod mecanic

Incuietoarea aplicata cu cod mecanic, sau broasca cu combinatie mecanica, este un sistem foarte simplu pentru securizarea depozitului unui magazin. Usor de montat, aceasta permite intr-un mod facil stabilirea codului de deschidere si resetarea acestuia de oricate ori este nevoie.

Principiul de functionare a unei broaste aplicate cu cod mecanic

Mecanismul de inchidere este format dintr-un ansamblu de role, cu functionare inspirata de la lacatele cu cifru. In momentul in care puneti in functiune incuietoarea cu cod, stabiliti o combinatie de cifre si/sau litere. Doar aceasta combinatie va permite ulterior eliberarea boltului cu jumatate de tura pentru a deschide usa depozitului magazinului.

Incuietoarea cu cod mecanic Thirard, pe care o veti gasi in magazinul online al Fernand, este usor de utilizat. Este posibil sa modificati combinatia la nesfarsit si intr-un mod foarte simplu, fara a demonta, cu ajutorul unei chei specifice furnizate in pachetul produsului.

Avantajele instalarii unei broaste aplicate cu cod mecanic

Incuietoarea cu cod Thirard nu necesita nicio conexiune electrica sau chiar baterie pentru a functiona. Sistemul este foarte usor de instalat si ofera un nivel excelent de securitate in timpul orelor de lucru. In perioadele in care magazinul este inchis, adica noaptea, blocarea cu cilindru, completarea sistemului de inchidere al broastei cu cod, va va permite sa securizati perfect depozitul magazinului. Desigur, va trebui sa optati, daca nu ati facut-o deja, pentru instalarea unui cilindru de inalta sau foarte inalta securitate.

Manerele electronice – un dispozitiv cu multiple functionalitati

Puteti, de asemenea, sa va securizati depozitul magazinului instaland o incuietoare cu manere electronic. In magazinul nostru online, veti gasi un model potrivit in mod deosebit, si anume manerul electronic Intelock Multi.

Principiul de functionare al manerului electronic

La fel ca in cazul unei incuietori cu cod mecanic, se vorbeste mai degraba despre o maner cu cod electronic, deoarece sistemul de deblocare este inclus in maner. In unele cazuri, poate fi necesar sa inlocuiti broasca incorporata veche cu un model compatibil cu manerul electronic Intelock Multi. Pentru aceasta, veti gasi mai multe modele de broaste incorporate compatibile in magazinul nostru online.

Sistemul va ofera mai multe moduri de deblocare, inclusiv cartela magnetica, combinatia de cifre sau litere, amprenta digitala, sau chiar deblocarea de pe smartphone-ul dumneavoastra prin bluetooth. In functie de organizarea afacerii dumneavoastra si de numarul de angajati care au acces la depozit, veti alege modul de functionare cel mai potrivit si mai practic.

Avantajele manreului electronic INTELOCK MULTI

Manerul electronic nu necesita nicio conexiune electrica pentru a securiza depozitul magazinului. Acesta reprezinta un avantaj fata de instalarea unui sistem clasic cu alimentare electrica, care solicita aducerea unei linii electrice pentru functionare. Manerul inteligent Intelock Multi functioneaza pe bateriisi are autonomie mare, de pana la 10.000 de deschideri si inchideri.

Manerul INTELOCK MULTI – multiple posibilitati de deschidere

Manerul electronic va permite sa efectuati deschideri de la distanta, sa modificati rapid conditiile de acces pentru fiecare dintre angajatii dumneavoastra si sa aveti un istoric al deschiderilor. Este sistemul de instalat.

Veti gasi numeroase solutii pentru securizarea depozitului magazinului pe Fernand.ro. In plus fata de solutiile clasice de lacate, broaste si cilindri de securitate, va oferim broaste rezistente cu cod mecanic sau electronic. Daca aveti orice intrebare, va puteti baza pe disponibilitatea echipei noastre, care va va ghida pentru a face cea mai buna alegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *