Cum sa alegem dulapul pentru arme?

Cand detineti una sau mai multe arme de foc, este important sa va asigurati ca acestea sunt depozitate in conditii de siguranta pentru a evita accidentele si furturile. Un dulap pentru arme de foc este un element cheie al sigurantei armelor. Daca doriti sa cumparati un dulap pentru arme de foc pentru prima data sau sa inlocuiti unul existent, este important sa luati in considerare mai multi factori inainte de a face alegerea.

Norme pentru depozitarea armelor de foc

In Romania este obligatoriu sa va depozitati armele de vanatoare intr-un dulap reglementat pentru a garanta siguranta persoanelor. Aceaste reglementari au rolul, de asemenea, de a preveni furtul armelor. Cu toate acestea, in cazul unui furt, veti fi totusi protejat legal daca ati depozitat corespunzator pustile de vanatoare intr-un dulap reglementat.

Ce dimensiune ar trebui sa aiba dulapul pentru arme de foc?

Dimensiunea dulapului pentru arme de foc este probabil unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare. Este esential sa va asigurati ca in dulap pot incapea toate armele dvs. de foc actuale, precum si cele pe care le-ati putea cumpara in viitor. De fapt, una dintre cele mai comune greseli este subestimarea spatiului necesar, ceea ce poate duce la achizitionarea unui al doilea dulap pentru arme de foc mai tarziu si la cheltuieli mai mari decat cele planificate.

Prin urmare, este important sa calculati spatiul de care aveti nevoie pentru a depozita armele de foc. Daca aveti in plan sa cumparati si alte arme de foc in viitor, este intelept sa optati pentru un dulap de arme de foc care sa poata gazdui o colectie mai mare decat cea actuala.

Fernand ofera dulapuri pentru arme de foc in doua dimensiuni:

1- Dulap pentru arme, cu cifru, CARDIFF -> 1450 x 350 x 300mm

2- Dulap pentru arme, cu cheie, BRISSAC -> 1250 x 310 x 200mm

De ce sa alegeti un dulap pentru arme de foc din otel?

Atunci cand alegeti un dulap pentru arme de foc, este important sa luati in considerare materialul utilizat. Dulapurile pentru arme de foc sunt in general fabricate din otel, lemn sau polimer.

Dulapurile din otel pe care le oferim pe Fernand.ro sunt foarte rezistente in ceea ce priveste tentativele de furt. In plus, ele sunt dotate cu mai multe mecanisme de securitate:

  • Inchidere cu doua pana la patru zavoare, orizontale si verticale, cu diametrul de 18 pana la 20 mm.
  • Functionare cu cheie prizoniera (cheia nu poate fi scosa din broasca atata timp cat usa este deschisa sau deblocata).
  • Deschidere cu cod modificabil, format din 3 pana la 8 cifre.
  • Dulapurile noastre pentru arme de foc sunt livrate cu doua chei pentru deschiderea in caz de urgenta.
  • Dulapurile noastre pentru arme de foc protejeaza si impotriva umiditatii si a socurilor, datorita unui covor asezat la baza armei, iar acestea sunt suspendate pe un suport de cauciuc pentru a evita ciocnirea lor. De asemenea, ele permit depozitarea a 3 pana la 5 arme de foc si au un compartiment interior pentru depozitarea munitiilor, permitand centralizarea si securizarea tuturor elementelor.

Pentru a asigura stabilitatea dulapului dvs. pentru arme de foc, precum si pentru a preveni furtul si a asigura securitatea armelor dvs., dulapurile comercializate de Fernand sunt prevazute cu gauri pentru fixare pe spate si la baza lor.

Unde se instaleaza dulapul pentru arme de foc?

Locatia dulapului pentru arme de foc este, de asemenea, un aspect important de luat in considerare. Trebuie sa alegeti o locatie usor accesibila pentru dumneavoastra, dar dificil de accesat pentru ceilalti. Daca este posibil, plasati dulapul pentru arme de foc intr-o camera inchisa la cheie, precum un dormitor. Astfel, puteti fi sigur ca armele sunt in siguranta si accesibile doar pentru dumneavoastra.

In incheiere, dulapurile pentru arme de foc reprezinta o protectie impotriva accidentelor. Prin pastrarea armelor de foc blocate intr-un dulap special pentru arme, veti putea preveni accidentele casnice cauzate de copiii curiosi sau de adulti care manevreaza armele de foc in mod necorespunzator. Un dulap pentru arme de foc sigur poate oferi proprietarilor de arme o liniste suplimentara, stiind ca armele lor sunt depozitate in mod responsabil.

Rezumand, punctele de luat in considerare la achizitionarea unui dulap pentru arme de foc sunt urmatoarele:

  • Dimensiunea: Atat interiorul, cat si exteriorul dulapului pentru arme de foc trebuie sa ofere spatiu suficient pentru depozitarea armelor dumneavoastra si sa optimizeze locul din incapere.
  • Securitatea: Sistemul de blocare si materialul din care este confectionat dulapul pentru arme de foc vor asigura securitatea armelor dumneavoastra si a familiei dvs.
  • Locatia: Este important sa alegeti cu atentie locul unde sa instalati dulapul pentru arme de foc pentru a va proteja in mod corespunzator.

Fernand ofera dulapuri pentru arme de foc care vor satisface toate nevoile dumneavoastra in functie de de dimensiuni, materiale, nivel de securitate si blocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *