Solutia pentru hoteluri – manere si accesorii INTELOCK

In orice hotel este foarte important sa existe un sistem de control acces bine pus la punct, motiv pentru care Fernand va propune produsele din gama Intelock. Solutiile Intelock sunt perfecte pentru a organiza deschiderea si inchiderea diferitelor tipuri de usi din hotelul dumneavoastra. Ele permit, de exemplu, securizarea camerelor sau deschiderea usilor de la distanta.

INTELOCK Room – manerul inteligent de inalta securitate

Manerul INTELOCK Room este un maner inteligent care permite gestionarea eficienta a accesului si garanteaza siguranta camerelor.

Este un sistem perfect pentru unitatile care activeaza in regim hotelier:

 • Produsele din gama Intelock sunt usor de instalat si au un raport calitate-pret avantajos. Ele functioneaza cu un software gratuit, simplu de utilizat.
 • Un design adaptabil: manerele Intelock sunt disponibile in doua finisaje diferite pentru a se potrivi cel mai bine cu interiorul hotelului dumneavoastra, fie ca acesta este clasic sau modern: aurii si argintii. 
 • Un mod simplu de deschidere: deschiderea manerelor Intelock Room se realizeaza cu ajutorul unei cartele Mifare 13.56Mhz. Usor de programat cu ajutorul unui dispozitiv special, fiecare cartela va oferi acces la camera de hotel dorita. In plus, exista si o metoda alternativa de acces, in cazul in care cartela se deterioreaza sau este pierduta, si anume deschidrea cu ajutorul cheii.

Echipamente complementare:

 • Colectorul de date – este un dispozitiv care permite recuperarea datelor inregistrate pe cartele si salvarea istoricului utilizarilor.
 • Economizorul de energie – este un dispozitiv care se monteaza la circuitul electric al fiecarei camere. Amplasat de obicei in proximitatea usii de intrare in camera, ajuta la pornirea si oprirea electricitatii cu ajutorul cardului MiFare. Electricitatea este oprita in momentul in care este scos, garantand astfel economisirea energiei electrice in intervalul in care camera este libera.
 • Programatorul – dispozitivul permite programarea cartelelor Mifare goale si inregistrarea manerelor usilor in interfata de instalare.

Sistemul INTELOCK Gate – controlorul de acces

Sistemul INTELOCK Gate este un dispozitiv de control acces cu ecran tactil si este dedicat usilor principale ale hotelului. Acest dispozitiv permite accesarea usilor in mai multe moduri:

 • prin intermediul unei cartele Mifare 13.56 Mhz.
 • prin intermediul unui cod (resetabil) introdus prin intermediul cifrelor existente pe ecranul tactil
 • Prin bluetooth (android/ios)
 • Prin wifi (gateaway) cu ajutorul aplicatiei gratuite TTLock

Pentru a avea posibilitatea de a deschide de la distanta este necesara echiparea cu dispozitivul suplimentare gateaway.

Punctele forte ale INTELOCK Gate

 • Gestionarea accesului este simplificata, iar activitatea deschiderilor este inregistrata. Dispozitivul se conecteaza la software-ul hotelier, aspect care va permite sa administrati intreg fluxul. Aveti acces in timp real, atat pe smartphone cat si pe computer, la fluxul de accesare al manerelor.
 • Autonomie mare: INTELOCK Gate functioneaza pe baza unei surse de alimentare de 12V (nefurnizata).
 • Datorita faptului ca nu necesita baterii, dispozitivul reprezinta o solutie practica si, in acelasi timp, ecologica.

Sistemul INTELOCK Box – securizarea vestiarelor

In vestiarele oricarei sali de sport este linistitor sa stii ca lucrurile personale se afla in sigurata, intr-un dulap securizat, motiv pentru care in portofoliul Fernand gasiti gama de incuietori INTELOCK Box.

Modalitati de deschidere: Prin cod, cartela Mifare, bluetooth sau wifi.

Pentru deschiderea de la distanta a INTELOCK Box este necesar sa va echipati dispozitivul cu un echipament suplimentar gateaway.

Dupa cum puteti observa, solutiile INTELOCK sunt variate si adaptabile aproape oricarei situatii.

Mai mult, produsele INTELOCK se sincronizeaza cu aplicatia TTLock, astfel incat puteti controla totul de pe smartphone-ul dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *