Sisteme de inchidere pentru usile de garaj

Sisteme de inchidere pentru usile de garaj

La fel ca pentru o usa de intrare, exista numeroase si variate sisteme de inchidere pentru usa garajului. Instaland sistemul de securitate potrivit, puteti securiza usa garajului si astfel reduce riscul de intrare neautorizata. Aceasta solutie de inchidere se alege in functie de tipul de deschidere al usii dumneavoastra.

Broaste aplicate pentru usile garajului

Este posibil sa instalati o broasca cu cheie pe usa garajului. Aceasta poate fi instalata prin aplicare. O broasca cu cheie este intotdeauna instalata in interiorul garajului.

Pentru usile batante, broasca aplicata trebuie sa permita blocarea celor doua foi. Pentru o usa glisanta sau o usa acordeon, broasca aplicata va fi pozitionata pe una dintre laturile usii.

Daca usa garajului este sectionala sau basculanta, va trebui sa optati pentru o broasca cu cheie mai complexa care are un registru central conectat la doua puncte de inchidere pozitionate de fiecare parte a usii garajului dvs.

Sistemele de incuiere cu suruburi

O alta solutie de incuiere posibila pentru usile garajului, sistemul cu suruburi va fi potrivit daca aveti o usa de rulare, o usa basculanta sau o usa sectionala.

Sistemele cu suruburi  sunt instalate pe ambele parti ale usii. La incuierea usilor, cuiele se introduc in gaurile prevazute in acest sens la nivelul traseelor laterale.

Incuierea garajului cu un lacat

In familia lacatelor, exista anumite modele potrivite pentru usile garajului. Fie din fonta sau din otel turnat (otel intarit prin adaugarea de carbon), acest tip de lacat rezista la incercarile de ridicare si smulgere. Sunt fabricate pentru a rezista perforatoarelor, ciocanelor si taietoarelor de bare.

Puteti alege un lacat cu cifru sau simplu, cu cheie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *