Ajutorul la curatenia de Craciun: produsele Starwax!

Ajutorul la curatenia de Craciun: produsele Starwax!

Stim cu totii ca incepand cu luna decembrie, gospodinele incep sa se pregateasca pentru sarbatorile care urmeaza sa vina, astfel ca fac o curatenie generala in toata casa. Multe persoane isi schimba mobila in casa sau o reconditioneaza pe cea veche, schimba culorile pe pereti sau pur si simplu reimprospateaza vopseaua veche.

Pentru ca uneori anumite produse din comert de curatenie nu fac fata exigentelor voastre, Starwax va vine in ajutor.

Cel mai adesea de sarbatori se gateste mai mult ca de obicei, mai ales daca asteptati musafiri..

Procesele de preparare a mancarii au ca efect diverse tipuri de murdarire a mobilierului si suprafetelor de lucru, a veselei si instrumentelor, a aparaturii. Din acest motiv, Fernand iti pune la dispozitie o gama larga de produse de curatenie in bucatarie, foarte eficiente, cu un foarte bun raport pret-calitate si cu utilizari diverse.

Cele mai intalnite solutii de curatat pentru bucatarie sunt concepute pentru degresare, pentru a curata cat mai bine urmele de arsuri, de ulei si alte reziduuri greu de indepartat cu produse obisnuite de facut curat. Sunt disponibile si produse de curatenie profesionale cu destinatie speciala, cum sunt cele pentru curatat placile vitroceramice sau plitele cu inductie (din ce in ce mai utilizate in bucatariile moderne) sau cele pentru decaparea cuptoarelor.

Daca ai oale din alama care vrei sa arate ca noi, solutia de curatat alama iti vine in ajutor. Bineinteles ca nu te lasa la greu nici solutiile de curatat argintaria sau solutiile de curatat suprafetele din aluminiu, precum hota sau frigiderul.

O importanta categorie de produse de curatenie este conceputa pentru locul utilizat des: baia. Fie ca folosim toaleta, chiuveta, dusul ori cada de baie, la intervale mai mici sau mai mari de timp este necesara utilizarea de solutii de curatat pentru asigurarea unui mediu cu riscuri cat mai scazute de imbolnavire din cauza microbilor, bacteriilor sau mizeriei. Solutii detartrante, antimucegai sau de desfundare a tevilor. Daca stai la casa, Starwax se lauda cu cele mai eficiente produse de intretinere a foselor septice dar si cu solutii de deblocare a acestora.

Suprafetele pe care umblam sunt supuse cel mai mult atat uzurii, cat si impregnarii cu mizerie si praf, deci necesita atentie mai mare, precum si o gama de produse mai eficiente.

Daca doriti sa oferiti un aspect ca nou parchetului dvs, daca doriti sa eliminati anumite zgarieturi fine sau pete, atunci Solutia de Reconditionare Parchet este perfecta. Este cel mai apreciat produs pe fernand.ro, cu o rata de satisfactie de 100%. Cum functioneaza? Se curata si se spala bine parchetul in prealabil. Apoi se toarna direct produsul Starwax pe parchet (nediluat), il intindeti uniform cu o laveta sau mop curat si lasati sa se usuce. Daca doriti sa straluceasca si mai tare, se poate folosi dupa o ora inca o data. Acest produs nu doar ca reconditioneaza parchetul, dar va ofera si o protectie suplimentara impotriva zgarieturilor.

Un obiect mobilier important este canapeaua. Daca ai canapea din piele, acum este momentul sa o reimprospatezi cu un sapun regenerant pentru suprafete din piele si sa o intretii cu solutii speciale de curatat pielea.

Garantie produse curatenie: 10 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj. Se recomanda  atat tinerea lor la distanta fata de copii, cat si citirea cu atentie a indicatiilor de utilizare si a precautiilor care trebuie luate in unele cazuri speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *