Asigurarea casei pentru copii

230000* de copii mor anual din cauza accidentelor banale. Cu ajutorul unor simple elemente suplimentare de siguranta putem reduce consideral riscurile. In continuare va prezentam cum sa sporiti siguranta copiilor in locuinta, aspect ce implica si faptul ca veti fi mai putin stresati. Profesionistii de la Fernand au realizat o selectie de elemente esentiale pentru siguranta copilului.

Asigurati-va ferestrele

Oferta Fernand.ro in materie de elemente suplimentare de siguranta ce pot fi aplicate ferestrelor este una variata. Acoperim o plaja larga de necesitati.

Incuietoarea pentru ferestre, cu cheie este un produs extrem de eficient deoarece va da posibilitatea de a bloca deschiderea ferestrelor atunci cand copiii sunt singuri in locuinta.

De asemenea, va propunem si un produs care sa permita deschiderea ferestrelor chiar si atunci cand copiii sunt singuri acasa. Sistemul de siguranta ferestre prin blocare cu lacat este conceput pentru a permite mentinerea ferestrelor intredeschise, fara a pune in pericol copiii. Datorita celor 8 pozitii de reglare, se poate alege gradul de deschidere.

Preveniti trantirea usilor

Atunci cand copiii se joaca, usile pot reprezenta pericole reale pentru integritatea acestora. Opritorul de usa cu protectie pentru degete opreste usa inainte de a se inchide pe mainile copiilor tai!

Un living sigur

Sufrageria este plina de capcane atunci cand cei mici ajung sa se joace in ea. Colturile meselor si dulapurilor sunt elemente care ii pot rani pe cei mici atunci cand acestia alearga in apropierea lor. Opteaza pentru dispozitivele de protectie pentru colturile mesei care fac mai putin periculoase loviturile. Mai mult, design-ul lor dragut si discret pastreaza estetica decorului.

Prizele reprezinta, si ele, adevarate pericole. Nu va mai faceti griji, capacele de protectie priza ii vor impiedica sa puna degetele interior.

O bucatarie sigura

Stim cu totii ca bucataria reprezinta o reala atractie pentru cei mici. De asemenea, cunoastem si faptul ca joaca in bucatarie vine cu riscuri mai mari decat in restul camerelor. Sigurantele pentru sertare care vor limita accesul la cutite si alte ustensile periculoase, reprezinta un accesoriu extrem de util. Totodata, aceste sigurante nu vor permite sertarului sa iasa din corpul de mobilier.

Deoarece siguranta copiilor dvs. este unul dintre angajamentele noastre, produsele selectate de echipa Fernand sunt fiabile si de calitate. Puteti gasi gama noastra completa de echipamente in magazinul nostru Fernand.ro.

Pace si siguranta!

* Sursa: ladepeche.fr 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *