Stii de existenta cilindrilor speciali?

Exista multi cilindri de usa pe piata, dar sunteti familiarizati cu semi-cilindri, cilindri cu buton sau chiar cilindri cu o singura cheie? Nu ? Mai jos va prezentam exact ce sunt acesti cilindri:

In familia mare de cilindri de blocare exista cilindri speciali:

Semicilindrul: este proiectat pentru deschidere si inchidere pe o parte (exterior). Este adesea folosit pentru o grila de depozit sau o pivnita sau chiar o camera tehnica.

Cilindrul cu buton: permite deschiderea si inchiderea cu o cheie la exterior si un buton la interior. Acest tip de cilindru de blocare este potrivit pentru o usa de birou, usa de dormitor sau de baie. Va rugam sa retineti, nu instalati un cilindru cu buton la o fereastra.

Cilindri cu o singura cheie (cheia unica): cilindrii acestia sunt pregatiti special pentru a functiona cu aceeasi cheie, adica o singura cheie care poate deschide si inchide mai multe usi (usa din fata, garaj , casuta postala, usa de la pivnita …)

Si acum ca aceste minuni mecanice nu mai au secrete pentru dvs., va invitam sa descoperiti in video de mai jos ce inseamna cheia unica si cum sa schimbati un cilindru intr-o usa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *