Bonjour!

Bonjour, bine te-am găsit
Salut, eu sunt Fernand și deviza mea este „Facem treabă!”. Iar Fernand.ro este primul magazin online din România specializat în produsele Fabriqué en France din domeniul feroneriei, siguranței, bricolajului, curățeniei etc.

Pourquoi Fernand.ro?
Pentru că ai nevoie de un asistent de încredere, care să te ghideze în jungla produselor de feronerie și bricolaj: cilindri de siguranță, broaște și yale, lacăte și antifurturi, mânere și accesorii pentru uși și ferestre, scări și schele, produse de curățat și altele. Sunt atâtea lucruri de care ai nevoie în casă și pentru care trebuie să apelezi tot timpul la un meșter, la un lăcătuș, la un specialist.

Sau poate că ai nevoie doar de Fernand. Pentru că Fernand îți explică cum funcționează toate astea, cum le poți monta ușor chiar tu și îți oferă o selecție de produse la cel mai bun raport calitate/preț de pe piața noastră. Exact, facem treabă împreună și vei vedea că nu e deloc dificil să faci chiar tu în casă multe dintre lucrurile pentru care apelai de obicei la altcineva.

Mais non, Fernand nu e un robot invizibil!
Suntem în era inteligenței artificiale și a roboților care-ți răspund la telefon, însă Fernand este o persoană în carne și oase. Nu crezi? Trebuie să dai un singur click aici.

Îmi doresc să-ți fiu de ajutor, să te ghidez, să-ți dau informațiile de care ai nevoie – totul pentru ca tu să faci achiziția optimă pentru nevoile tale. Ai întrebări suplimentare? Îți răspund la ele, nicio problemă. Îți stau la dispoziție pe mail sau la telefon. Iar dacă cumva ai vreo problemă cu vreun produs, voi încerca să o rezolv fără să ai tu bătăi de cap.

Atend, mai am ceva să-ți spun
Nu sunt aici doar pentru a te ajuta cu apartamentul sau casa ta. Ci îți stau la dispoziție și dacă ai o firmă sau o companie. Cu siguranță te interesează un nivel optim de siguranță pentru birouri sau hale și magazine ori pentru restaurante sau pensiuni și hoteluri.

Îți pun la dispoziție pe Fernand.ro o gamă de produse potrivite pentru toate necesitățile, dar și produse speciale, pentru siguranță industrială sau cu utilizare profesională, ori cu destinație specifică (cum ar fi „cheia unică” sau sistemele organigramă).

Allons-y, ești pregătit să facem treabă împreună?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *